четвртак, 23. јун 2011.

Matore babe puse kurceve

Zestoko je drkao nad otvorenim pornografskim casopisom. Nocna smena je bila omiljeno vreme doktora Simica za ovakve aktivnosti, kao sto su matore babe koje puse kurceve. Mlad, crnoskos i zgodan vazio je za potencijano dobrog jebaca medju osobljem uroloske klinike, medjutim sreca mu je okrenula ledja. Odavno se nije namestilo nista zgodno za pojebati pa je pribegavao alternativnom resenju: drkanju. I te noci fascinirano je zurio u svoj casopis. Gola tela, kurcevi koji nestaju u mesnatom prstenu vagine, zenski jezici koji oblizuju polucrvene glavice, natrcene oble i bele guze sa uzanim rupicama cmara... Fotofrafije su ga palile. Zavaljen u udobnu stolicu, skinutih pantalona izvukao je kurcinu iz gaca i sa uzivanjem navlacio kozicu preko glavica. Nakon laganog draskanja pozurio je da ga baci u nesvest.
Telo mu se grcilo pred prvim naletima slasti, kada su se vrata kancelarije dezurnog doktora iznenada sirom otvorila. Visoka, zgodna sestra Julijana usla je bez kucanja. Rasna crnokosa tridesetogodisnjakinja zastala je pred neobicnom scenom, prelazeci pogledom sa okruglog, zajapurenog doktora na crveni glavic njegovog penisa. Nekom drugom ovakva scena bi bila neprijatna, ali Julijana se nije zbunila, samo je mali osmejak iskrivio ivice njenih usana.
Doktor je bio kao gromom pogodjen. Njegova ruka prestala je da pumpa kurac, lice mu postade jos crvenije, kao da ce eksplodirati. Ali bilo je kasno da se bilo sta sakrije. Orgazam eksplodira u doktoru i dok su se ustasca zgodne mlade sestre slozila u iznenadjujuce Ooo, sperma strcnu u vazduh dobrih pola metra, nakon cega kisa teskih belih kapljica zasu sto i otvoreni casopis na njemu, kad tamo sve samo neke razvedene gospodje. Grc je prolazio kroz telo doktora koji se borio da se upristoji pokrivajuci rukama crveni kurac.
-          Sestro zasto ne kucate pre nego sto udjete? – upitao je ostro, kada je konacno dosao do daha.
-          Nisam znala da se bavite tako simpaticnim stvarima – odgovorila je Julijana bez uvijanja. Drkati u nocnoj smeni nad casopisom moze biti zanimljivo. Meni se ponekad desi da se zadovoljavam na taj nacin!
Crvenilo nije silazilo sa njegov lica dok se borio da ugura neukroceni kurac u gace, a ujedno je izgledao zgranut hladnokrvnoscu sestre Julijane.
-          Sta to govorite? – izmucao je
Prestao je da navlaci gace, jer je sestra Julijana brzo zakljucala vrata i odmerila ga ocima koje su sijale.
-          Pustite mene da vam to uradim – rekla je
Osato je bez daha ali se nije usprotivio kada je obisla njegov sto, bacila pogled na casopis, kleknula, dohvatila omlitavljeni kurac i nagla glavu ka njemu. Doktor zajeca od iznenadjenja. Osetio je kako mu njen topli dah pali mosnice tren pre nego sto ce se ustasca sestre Julijane ispuniti njegovim mlitavim mesom. Uvukla ga je u usta i odmah pocela da ga sisa. Draskala ga je jezikom, gutajuci ga sve do jaja, a vlazna i topla sredina ucinila je da kurac odmah ojaca i propne se. Svojski je priornula na posao i za manje od minuta izdrkani kurac ponovo je dostigao velicinu u njenim ustima. Ona ga izvuce iz usta i dohvati ga rukama.
-          Samo drkanje- rece mu ona
-          Daj mi picku, molim te! – zavapio je nesrecno. Konacno se oslobodio grca i straha, zapetljao rukama pod beli mantil sestre Julijane i napipao gole, glatke butinecija ga je mekoca jos vise raspaljivala.
-          Ne! – rekla je bez milosti. – Pipaj koliko hoces, ali od picke nema nista. Tako mi se hoce!
Pomirio se da sudbinom i prepustio njenim strucnim rukama. Pocela je da mu drka sporim pokretima. Desnom mu je jednacenim ritmom prelazila preko kurca i pumpala ga, a levom se igrala  s jajima, milovala ih i blago stiskala. Ritam njene desne ruke postepeno je ubrzavao, donoseci doktoru nalete zadovoljstva. Prste je pokusavao da joj ugura kroz tkaninu pamucnih gacica sto dublje u picku. Drugom rukom dograbio je za sise, male i cvrste, dve grudve mesa koje savrseno lezu na dlan. I preko materijala belog mantila mogao je da oseti da su bradavice sestre Julijane nabrekle, tvrde i ostre.
-          Sad cu...! zahroptao je. – sad,sad,sad!
Crven do usijanja, kurac mu je pulsirao na ivici eksplozije. Julijana mu levom rukom dohvati koren kurca, a onda u desnu saku navlazenu pljuvackom smesti uvecani glavic koji je sada direktno drkala divljackom snagom, kao da ce ga otkinuti. Nagla se otvornim ustima na kurac i sacekala ejakulaciju. Sperma joj u obilnim kolicnima zapljusnu nepce, zube, male okruglaste usne. Oblizivala se i halapljivo gutala, a kada je mlaz presusio, dograbila je ceo kurac, progutala ga do jaja, zedno pijuci i zadnje kapi.
Doktor se grcio, uvijao je telo na stolici, dozivljavajuci verovatno najburniji orgazam u svom zivotu. Svrsavao je dugo, uz naknadne sitne talase slasti koji su pratili onaj najveci. Kurac mu je omlitavio i izgubio svaku snagu, ali ga sestra Julijana ipak nije pustala iz usta. Pusila ga je sa zarom zene koja cini cuda. A doktor mada iscrpljen do bola nije zeleo da njegov ud izadje iz jednog tako prijatnog mesta.
Mada je Julijana bila uporna, ni posle nekoliko minuta zivot se nije vracao u kurac. Ona konacno ustade. Ustala je i otkopcala svoj beli mantil. Ukazu se goli kukovi i bedra. Brzim pokretom smakla je gacice, sela na ivicu stola i siroko razmakla noge. Gola koza bljesnu. Iskoriscena alatka doktora ponovo otvrdnu i poskoci. Divne, duge noge sestre Julijane dile su sirom otvorene, a njena picka blago se rastvarala u bujnom gnezdu crnih dlacica, pokazujuci stidljivo crvenilo ispod.
-          Zar ne bi zeleo da imas ovo? – pitala ga je drsko.
Ruke se pruzise ka divoti pred njom. Picka ove neverovatne zene bila je pravi dragulj. Krupne kapljice vlage caklile su se na ivici usana, crveno meso vidljivo kroz blago razmaknut procep kao da se talasalo. Zeleo je da je dodirne, zeleo je da stavi jezik, da nabije kurac u tu famoznu rupicu.
Sestra Julijana izmace pre nego sto ju je dotakao. A htela je samo povremeno druzenje sa njim. Zakoracila je na sredinu prostorije, maznim pokretom povukla gaceuz glatke, preplanule butine, pokrivajuci svoje stidno mesto. Otkljucala je vrata i pre nego sto je izasla rece:
-          Video si pravu picku. Valja je bolja nego onaj voj casopis. Drkaj koliko hoces misli na nju!

Нема коментара:

Постави коментар